Beton Design - Suprafețe de beton aparent

SUPRAFEȚE EXCLUSIVISTE DE BETON APARENT, PENTRU CREAREA UNUI AMBIENT UNICAT

Favorit Liquibeton

Sistem autonivelant Favorit Liquibeton pentru suprafețe orizontale și uz pietonal


Favorit Liquibeton este un sistem de învelire decorativă din beton autonivelant, care se poate utiliza la executarea rapidă a unor suprafețe mari, ca ultim strat de uzură. După amestecarea componenților uscate și lichide, materialul omogen se aplică pe suprafață prin turnare, după care se așterne, și se netezește. dat fiind caracteristica de autonivelare, se poate utiliza numai pe suprafețe orizontale. Suprafața realizată și finsată din Favorit Liquibeton este în sine o suprafață netedă, cu luciu mătăsos, cu efecte fine de relief, ceeace înseamnă, că în esență este omogen și uniform colorat.

Favorit Liquibeton se poate comanda în 15 culori.

Grosimea minimă a stratului Favorit Liquibeton este de 4 mm și cel maxim de 20 mm. După șlefuire, lacurile Favorit, vor da un luciu mat, mătăsos, sau strălucitor suprafețelor. Este recomandat lacul Favorit Optimum pentru orice folosire normală. Recomandăm lacul Harmony Premium pentru medii umede, sau suprasolicitate.

Sistemul de acoperire Favorit Liquibeton este soluție optimă și la reamenajări, deoarece se poate aplica și pe gresie, sau pardoseală existentă.

Pentru alte detalii, căutați-ne, vă ajutăm cu drag!