Beton Design - Suprafețe de beton aparent

SUPRAFEȚE EXCLUSIVISTE DE BETON APARENT, PENTRU CREAREA UNUI AMBIENT UNICAT

Favorit Beton Ciré

Sistem Favorit Beton Ciré pentru orice suprafață interioară


Favorit Beton Ciré este un sistem de acoperire compusă din 2 componente: parte solidă, și rășină. După amestecarea celor două componente, mortarul pregătit se aplică pe suprafață cu ajutorul gletierei, și se netezește cu netezitorului special Favorit.

Favorit Beton Ciré se poate aplica pe orice strat suport: gresie, faianță, beton, șapă, gipscarton normal, sau hidrofug, tencuieli, lemn, metal, sticlă, etc.

Favorit Beton Ciré se poate comanda în 31 culori, se pot obține prin ea modele, cu textură unicat, cu efecte grafice sau de beton. După șlefuire, lacurile Harmony, vor da un luciu mat, mătăsos, sau strălucitor suprafețelor. Este recomandat lacul Favorit Optimum pentru orice folosire normală. Recomandăm lacul Favorit Premium pentru medii umede, sau suprasolicitate.

În raport cu rugozitatea și grosimea stratului suport, Favorit Beton Ciré poate fi aplicat într-o grosime de 2- 3 mm, deci nu trebuie neapărat îndepărtat stratul existent.

Pentru alte detalii, căutați-ne, vă ajutăm cu drag!

 

Állítsd össze a saját Harmony Glettbeton kosarad!

1. Lépés: alapozó kiválasztása

Számold ki az anyagszükséglet alapján, hogy hány kiló alapozóra van szükséged a Harmony Glettbeton felület előkészítéséhez!

2. Lépés: válaszd ki a Harmony Glettbeton színét és add meg a szükséges mennyiséget

3. Lépés: válaszd ki a megfelelő lakkot

4. Lépés: Harmony Glettbeton kosaradhoz a következő kiegészítőket ajánljuk még

5. Lépés: személyes adatok megadása